Aurentum LKV

Aurentum LKV on aidosti ammattilaisten myyntiorganisaatio, josta löytyy osaamista asuntokaupan kaikille osa-alueille.  Koska meillä on selkeä kuva osaamisestamme ja siitä kuinka pääsemme parhaaseen tulokseen, tarjoamme sinulle aina oikeat tekijät tehtävään.

Joidenkin mielestä suuri on kaunista, mutta kokemus on osoittanut, että pieni on tehokasta.

Henkilöstömme koostuukin ainoastaan myynnin ammattilaisista, joiden ammattiosaamisen varmistamme korkeatasoisella koulutuksella, sekä tarkalla ja ammattitaitoisella myynnin johtamisella.

 

Liiketoimintamme jakaantuu kolmeen kiinteistökaupankäynnin segmenttiin:

  • Käytetyn asunnon kauppa
  • Uudisasuntokauppa ja sijoittajamyynti
  • Kiinteistö- ja tonttikauppa

Välityspalkkiot: 4,96 % velattomasta kauppahinnasta, minimi 3 720 €.

Hinnasto 01.01.2023 alkaen. Hinnat sis. alv 24%.

Asiakirjahinnasto + valokuvaukset

Valokuvaus + asiakirjat 499 €

Lisähinnat valokuvauksen tilauksen yhteydessä

Kopterikuvaus lisähinta 295 €
Digitaalinen sisustus per huone lisähinta  195 €
Matterport 360 esittely 120m2 lisähinta 249 €
Matterport 360 esittely 200m2 lisähinta 349 €
Matterport 360 esittely 300m2 lisähinta 449 €

Monta hyvää syytä valita Aurentum LKV, tässä aluksi viisi

1. HENKILÖKOHTAINEN PALVELU
Meillä on aina yksi nimetty henkilö, joka hoitaa asuntosi myynnin ja pitää aktiivisesti yhteyttä, jotta tiedät aidosti mitä asuntosi myynnissä tapahtuu. Koko myyntitiimimme myy asuntoasi, mutta yhteyshenkilösi vastaa kohteen kaupankäynnistä alusta loppuu asti.

2. HELPPO JA VAIVATON
Me hoidamme kaikki myyntiin liittyvät asiakirjat, ilmoitukset ja esittelyt.  Hoidamme kokonaisvaltaisesti ostajapotentiaalin kontaktoinnin esittelyiden jälkeen, tarjousneuvottelut, kaupantekotilaisuuden sekä siihen liittyvät asiakirjat. Yhteyshenkilösi pitää sinut ajan tasalla asioiden etenemisestä. Lisäksi teemme myös ilmoitukset verottajalle ja isännöitsijälle.

3. SÄÄSTÄ AIKAA JA RAHAA
Kun ammattilainen hoitaa asuntosi myynnin, myyntiaika lyhenee ja oheiskulut pienenevät. Sinulle jää aikaa keskittyä sinua kiinnostaviin asioihin ja omaan työhösi.

4. PARAS MARKKINAHINTA
Jokainen asunto on yksilö. Saadaksesi parhaan hinnan, tarvitset alan ammattilaisen hinnoittelemaan, markkinoimaan ja myymään asuntosi. Oikea hintapyyntö ja aluetuntemus yhdistettynä ammattimaiseen myyntityöhön lyhentää myyntiaikaa ja vähentää kustannuksia. Muista että oikea hintapyyntö tuo tosiostajat paikan päälle.

5. TURVALLISUUS KAUPPAAN
Myynnin johto tarkistaa kaikki kohteet ennen myynnin aloittamista sekä kauppa-asiakirjat ennen kaupantekotilaisuutta, jotta sinä voit olla turvallisin mielen läpi koko kaupankäyntiprosessin. Kiinteistökaupassa velvoitamme osapuolet suorittamaan kuntotarkastuksen, jotta kaupan osapuolet täyttävät lakisääteiset velvollisuutensa. Näin vältymme kaupan jälkeisiltä reklamaatioilta mahdollisimman hyvin.

Henkilökunnan koulutus on meille erityisen tärkeää. Näin takaamme sinulle myyntitaidollisesti sekä juridisesti osaavan myyjän.

Aurentum LKV on aktiivisesti etsinyt meille hoivarakentamisen tontteja. Yhteistyö on olut helppoa ja sujuvaa ja tulokset hyviä

Lauri Vappula

Hovako Oy

Aurentum LKV on tehnyt lukuisia ennakkomarkkinointeja vuosien aikana ja kohteidemme myyntejä erinomaisin tuloksin.

Eero Rönn

Eemeli Talot Oy

Olemme tehneet vuosia yhteistyötä sijoittaja-asuntojen piirissä hyvällä menestyksellä.

Tero Tahkola

Kiinteistötahkola Oy

Aurentum LKV on suorittanut meille useita kohteiden ennakkomarkkinointeja ja kohteiden myyntejä, sekä hankkinut meille useita tontteja

Jouni Bergman

Vujema Oy

Yhteistyö Aurentum LKV:n kanssa on sujunut hyvin.

Ilmari Sjöblom

Riisula Rakennus Oy

Olemme tehneet Aurentum LKV:n kanssa yhteistyötä lähes 10 vuoden ajan ja olemme erittäin tyytyväisiä kumppaniltamme saamaan palveluun!

Markus Myllymäki

Toivo Group

Aurentum LKV on etsinyt ja myynyt meille runsaasti tontteja ja myynyt yli sata rakentamaamme asuntoa. Yhteistyö on ollu hyvää ja tulee jatkumaan vielä pitkään.

Simo Pitkälä

PKT-Kiinteistöt oy / Puutölli

Valitsimme yhteistyön Aurentum LKV:n kanssa pientalojen myynnissä erinomaisen osaamisen ja yhteistyökumppaniverkoston johdosta.

Mikko Syrjä

SVO2 Oy

Olemme tehneet hyvää ja tuloksellista yhteistyötä pientalokohteidemme tonttihankinnassa ja  myynnissä Aurentum LKV:n kanssa.

Mikko Hakkarainen

JHM-Invest Oy

Jäikö kysymyksesi vaille vastausta? Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme kaikissa asunnon myyntiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa.

Aurentum LKV

Tervetuloa paikan päälle, tai ota yhteyttä ja pyydä meidät käymään.

Kirkonkyläntie 35
00700 Helsinki

040 161 4131

asiakaspalvelu@aurentumlkv.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntöni koskee...